Πλούσια και κρεμώδη μασκαρπόνε, γλυκόπικρη με κακάο και τολμηρή espresso, ενώνονται σε αυτό το επιδόρπιο. Σερβίρετε το, με τραγανά ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΙΤΑΛΙΑΣ MINOS για μια μοναδική απόλαυση!

Υλικά:

  • 250γρ τυρί μασκαρπόνε ή τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
  • 1 κουταλιά της σούπας σκόνη του καφέ, espresso.
  • 250ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο
  • τριμμένη σοκολάτα, για γαρνίρισμα
  • 1 πακέτο ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΙΤΑΛΙΑΣ ΜΙΝΟS 200γρ
  • 4 ποτήρια της αρεσκείας μας

Προετοιμασία:

Χτυπάμε στο μίξερ το μασκαρπόνε με την άχνη, σε μέτρια ταχύτητα για 4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά 1 κουταλιά της σούπας σκόνη του καφέ, espresso. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος που έχουμε χτυπήσει ξεχωριστά σε σαντιγί, στο μίξερ. Ανακατεύουμε απαλά με σπάτουλα, μέχρι να ομογενοποιηθουν τα δυο υλικά.

Σερβίρισμα:

Γεμίζουμε τα ποτήρια με την κρέμα. Πασπαλίζουμε με τη σκόνη κακάο, προσθέτουμε τα κομμάτια σοκολάτας και σερβίρουμε με ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΙΝΟS.