Βελούδινη κρεμά, αρωματισμένη με καφέ συνθέτουν ένα γλυκό με Ιταλική φινέτσα!

Συστατικά :

  • 8-10 ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΙΤΑΛΙΑΣ MINOS
  • 1 ποτήρι 300 ml καφέ στιγμής, σε θερμοκρασία δωμάτιου
  • 500 ml κρύα έτοιμη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής
  • 3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
  • 3 κουταλιές της σούπας καφέ στιγμής σε σκόνη
  • Σοκολάτα τρίμα για διακόσμηση
  • 4 ποτηρια

Προετοιμασία:

Βουτήξτε ελαφρά τα ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΜΙΝOS στον καφέ και τοποθετήστε ένα πρώτο στρώμα, στον πυθμένα του ποτηριού. Πρόσθεσέ μια γεμάτη κουταλιά κρεμά, μια κουταλιά της σούπας καφέ και καλύψτε ξανά με τα μπισκότα μια δεύτερη στρώση. Επαναλάβετε την διαδικασία με την κρέμα και τον καφέ.

Σερβίρισμα:

Διακοσμήστε με τριμμένη σοκολάτα. Απολαύστε το παγωμένο!